Ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Μεγαλόπολης δωρίζει ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμα μια σημαντική προσφορά από τον Αθανάσιο Μαρτίνο στην περιοχή μας, αυτή την φορά θα προσφέρει στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης ένα νέο ασθενοφόρο.

Μετά την καταστροφή του ασθενοφόρου που κάηκε στο χωριό Βάστα , υπήρξε μια έντονη κινητοποίηση από την Δημοτική Αρχή Μεγαλόπολης προκειμένου να καλυφθεί άμεσα το κενό που δημιουργήθηκε και να υπάρχει ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης.

Στάλθηκαν επιστολές προς τον Υπουργό Υγείας , την ΔΕΗ αλλά και προς τον εφοπλιστή κ. Μαρτίνο που πολλές φορές έχει βοηθήσει την περιοχή μας.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 9 Αυγούστου ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν για την διάθεση νέας ευεργεσίας του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου προς την τοπική κοινωνία.

Μετά από συνεννοήσεις του με τον Δήμαρχο κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο και με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Βασίλειο Χίνη, και αφού πληροφορήθηκε την κατάσταση λειτουργίας των απαραίτητων ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, ο κ. Μαρτίνος με επιστολή του ενημέρωσε ότι ανταποκρίνεται στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής και χορηγεί ένα ασθενοφόρο όχημα στον Δήμο Μεγαλόπολης για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

 
Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε το νέο ασθενοφόρο προσφορά του κ. Μαρτίνου να βρίσκεται όσο το δυνατόν συντομότερα διαθέσιμο για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης.

Εκ του Δήμου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο