Run The Theatre 2017 στην Μεγαλόπολη

Την ευκαιρία να τρέξουν στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας και να γνωρίσουν από κοντά το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας θα έχουν οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στο 1ο Run The Theatre στις 7 Μαΐου.

Σας γνωρίζουμε την απόφαση του Δήμου Μεγαλόποληςνα διοργανώσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Κυριακή 7Μαΐου 2017:

Αγώνες σε δημόσιο δρόμο με τον τίτλο

«Αγώνας Δρόμου Μεγαλόπολης –
RunTheTheatre 2017»

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθούν σε πιστοποιημένη από την AIMS και τον ΣΕΓΑΣ διαδρομή, αγώνες5χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων)και 2,5 χλμ.(και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμούκαθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή θα βρίσκονται μπροστά από την πλατεία Ηρώων της Μεγαλόπολης.

Πρόθεση του Δήμου Μεγαλόποληςείναι να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή Διοργάνωσηη οποίαθέλει να αναδείξει το ιστορικό αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης, με την συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από τον Δήμο αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 10:00στις 7/5/17.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον  Δήμο ΜεγαλόποληςΤηλ2791360200

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο