Πρόσκληση Έκτακτης Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σας προσκαλούμε όπως, την 30η του μήνα Μαρτίου του έτους 2017, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 13:30 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για το παρακάτω θέμα:

1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2017 για τη δημιουργία νέου Κ.Α.Ε. των εξόδων αυτού (άρθρο 161 του Κ.Δ.Κ.) και την ορθή εγγραφή ασφαλιστικών εισφορών, για την κάλυψη επειγουσών αναγκών και την καταβολή υποχρεωτικών δαπανών του Δήμου.

Κρίνεται κατεπείγουσα η συζήτηση του θέματος σε έκτακτη συνεδρίαση, για την αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2017, για την εγγραφή πιστώσεων δανείων (Τ.Π.Δ.) που παρακρατούνται από τους ΚΑΠ του Δήμου, ενόψει μάλιστα του παρακρατηθέντος ποσού από την Γ΄ κατανομή μηνός Μαρτίου 2017 και του κλεισίματος του μήνα, καθώς και την ορθή εγγραφή ασφαλιστικών εισφορών (ΕΦΚΑ), για την κάλυψη επειγουσών αναγκών και την καταβολή υποχρεωτικών δαπανών του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΛΙΑΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο