Συνάντηση του Δημάρχου και Προέδρου Δ.Σ. Μεγαλόπολης με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης και του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Συνάντηση εργασίας στο γραφείο του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Καπέλιο Βασίλειο είχαν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κ.Διονύσης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,κ. Βασίλειος Χίνης το απόγευμα της Πέμπτης 08-12-2016. Στην συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι πτυχές του θέματος της μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντός της πόλης της Μεγαλόπολης και οριστικοποιήθηκε ένα βασικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης για άλλη μια φορά, δια των πλέον επίσημων εκπροσώπων του, δήλωσε την επιθυμία του να παραμείνει η Υπηρεσία στην πόλη, γι’αυτό και θα κάνει τις εναπομείνασες ενέργειες που απαιτούνται από πλευράς του για την τελική ρύθμιση της μετεγκατάστασης, η οποία όμως εκ των πραγμάτων είναι θέμα απόφασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Απομένει από πλευράς Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η παραχώρηση μέρους του χώρου που ανήκει στο Υπουργείο απ’ευθείας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο κ.Αρχηγός ενημέρωσε επίσης τους εκπροσώπους του Δήμου ότι παράλληλα με την εγκατάσταση της Υπηρεσίας στο νέο χώρο εντός της πόλης, θα δημιουργηθεί και μικρό κλιμάκιο Πυροσβεστικής στον νέο αυτοκινητόδρομο πλησίον της πόλης.

Στο τέλος της συνάντησης και οι δύο πλευρές έμειναν σύμφωνες ότι η ήρθε η ώρα η συγκεκριμένη Υπηρεσία, μεγάλης δημόσιας ωφέλειας και κοινωνικής προσφοράς, να εγκατασταθεί σε νέο σταθμό εντός της πόλης, άνετο και λειτουργικό, και μάλιστα δίχως την επιβάρυνση μισθώματος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο