Ο Δήμος Γορτυνίας στο 9ο Φεστιβάλ Μελιού στο ΣΕΦ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) θα βρίσκονται με δικό τους περίπτερο στο «9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», που θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μελισσοκόμοι και παραγωγοί συναφών παραδοσιακών προιόντων της περιοχής μας θα φιλοξενούνται στο περίπτερο του δήμου για την προβολή και προώθηση του εξαιρετικού μελιού της Γορτυνίας στους φορείς της μελισσοκομίας καθώς και στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συγχρόνως με την έκθεση περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις, όπως: Μελισσοκομικό συνέδριο, γευσιγνωσία, γαστρονομικό διαγωνισμό με βάση το μέλι, ενημέρωση καταναλωτών σε ειδικά περίπτερα, εκδηλώσεις για παιδιά με θέμα: «Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας», κ.ά.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 4μμ– 9μμ
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 10πμ – 9μμ
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 10πμ – 9μμ
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 1/12/2017, ώρα 7:00 μ.μ.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου και άλλες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: http://www.greekhoneyfestival.gr/

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο