Συμμετοχή του Δήμου Γορτυνίας στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ανακοινώνουν ότι θα λάβουν μέρος στην περιφερειακή έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017 στο Άργος (Κτίριο Φραγκίστα 4ο χλμ Άργους – Ναυπλίου), με δικό τους περίπτερο για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, του πολιτισμού και του τουρισμού της Γορτυνίας.

 Την έκθεση διοργανώνουν τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου, στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Άργους-Μυκηνών και το Δήμο Ναυπλιέων με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων και της Πελοποννησιακής διατροφής, της Πελοποννησιακής επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και του τουρισμού.
Καθ’ όλη την διάρκεια του πενθημέρου της έκθεσης θα γίνονται παράλληλες εκδηλώσεις π.χ. πολιτιστικές, γαστρονομίας, ενημερωτικές συναντήσεις, σεμινάρια και επιμορφωτικές εκδηλώσεις, κ.ά.
Καλούνται οι παραγωγοί καθώς και οι φορείς του πολιτισμού και του τουρισμού που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την παραγωγή τους και να συμβάλλουν στην προβολή των πλεονεκτημάτων της Γορτυνίας να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας. Προθεσμία αιτήσεων από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017. Επίσης δύνανται να παραδώσουν διαφημιστικά έντυπα ή δείγματα προιόντων προκειμένου να προβληθούν στο περίπτερο.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: 2797022700, fax: 2797024401
Η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και παράλληλα της κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Γορτυνίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, ενώ οι παραγωγοί που θα λάβουν μέρος στην έκθεση καλούνται να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο της ΔΗΚΕΓ με την εθελοντική δωρεά προϊόντων στα προγράμματα στήριξης απόρων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο