Α. Αγγελακόπουλος: Για άλλη μια φορά στη Γορτυνία γίναμε μάρτυρες της αναποτελεσματικότητας της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας

Για άλλη μια φορά στη Γορτυνία γίναμε μάρτυρες της αναποτελεσματικότητας της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας που αδυνατεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις στο χώρο πολιτικής ευθύνης της.

Μόλις χθες Γορτύνιος συμπατριώτης μας κινδύνεψε από τη μη έγκαιρη διακομιδή του στο Παναρκαδικό νοσοκομείο απόρροια έλλειψης ασθενοφόρου στα τοπικά Κέντρα Υγείας. Συναφή περιστατικά έχουν λάβει χώρα αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Πρωτοβάθμιας Υγείας στη Γορτυνία έχουν αναφερθεί πολλάκις, έχουν αναδειχθεί από δημότες στα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε. αλλά δυστυχώς φαίνεται πως κρούουν κλειστές θύρες στην οδό Αριστοτέλους και απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων στα εκεί Υπουργικά γραφεία.

Συνεπώς θέτουμε προ των ευθυνών τους την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον κυβερνητικό βουλευτή Αρκαδίας κ. Παπαηλίου Γεώργιο. Παράλληλα ζητούμε από τη Δημοτική Αρχή να γίνει παρεμβατική και διεκδικητική τιμώντας το θεσμικό της ρόλο που δεν είναι άλλος από το να μεριμνά σε καθημερινή βάση για την επίλυση των προβλημάτων των Γορτυνίων.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο