Best City Award για το… Δήμο Γορτυνίας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Γορτυνίας βραβεύτηκε στην τελετή Απονομής των Αυτοδιοικητικών Βραβείων Best City Awards 2016.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το βραβείο που απέσπασε ήταν το τρίτο στην κατηγορία Πολιτισμός – Παράδοση, για την εκδήλωση της Αναπαράστασης του Παραδοσιακού Αλωνίσματος στο Βαλτεσινίκο. Ενός θεσμού που αναβιώνει εδώ και 18 χρόνια και προσελκύει αρκετό κόσμο, μικρούς και μεγάλους!

Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ιωάννη Γιαννόπουλος μαζί με την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Μαρίνα Διαμαντοπούλου, τον Δημοτικό Σύμβουλο Μιχάλη Σφυρή και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητος Βαλτεσινίκου Θεόδωρο Ρέππα.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, Σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών, αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας μας. Έλαβαν διάκριση (Gold, Silver ή Bronze βραβείο) 62 από τους Δήμους που συμμετείχαν, δύο περιφερειακά διαμερίσματα και οκτώ επιχειρήσεις που διαθέτουν τεχνολογίες για έξυπνες και βιώσιμες πόλεις.

e-gortynia.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο