Ορεινή Αρκαδία - Λαγκάδια - Δημητσάνα - Βυτίνα

Δήμος Γορτυνίας

Διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 15/03/2018 σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας
Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), θα οργανώσουν τον καθιερωμένο επετειακό εορτασμό για τα 197 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης στην Ηραία (Παλούμπα-Αγιονέρι), 
Διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο Δ.Δ. Ελληνικού Γορτυνίας
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 06/03/2018, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για συντήρηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, ο Σύνδεσμος των Λαγκαδινών της Αθήνας, γιόρτασε την Κυριακή 11-2-2018, τα 120 χρόνια από την ίδρυση του (1898-2018) και έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Ο Δήμος Γορτυνίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), με την συνεργασία πολιτιστικών συλλόγων, επαγγελματικών φορέων, συλλόγων νέων, συλλόγων γονέων, κ.ά. θα οργανώσουν κι εφέτος διάφορες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ελληνικής παραδοσιακής Αποκριάς.
Μια δημιουργική μέρα από το συνεργείο οδικών έργων με την νέα τσιμεντόστρωση εμπρός από την είσοδο του Πνευματικού Κέντρου στα πλαίσια εφαρμογής ''Ανάπλαση Τροπαίων από το Δήμος Γορτυνίας - Municipality of Gortynia
ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Φιέστα για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων
-Είναι δύσκολο να ανεβείς ψηλότερα από την κορυφή. Είναι αδύνατο να ταξιδέψεις πάνω από την ταχύτητα του φωτός. Είναι παράτολμο να στοχεύσεις δύο φόρες πέρα από τα όρια….
Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2018 στον Δήμο Γορτυνίας
Σελίδα 1 από 15

logo