ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.

Ξεκινησε η συνεργασία του Δήμου Τρίπολης, του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για την υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων στην Τρίπολη στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA.

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο μνημείο πεσόντων 1940-41 στην Τρίπολη για την αυριανή μέρα των εγκαινίων, όπου θα παραστεί και ο αρχηγός ΓΕΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 15:13

Συλλυπητήριά του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας για τον θάνατο του πρώην Προέδρου του Συνεταιρισμού Γεώργιου Κατσίνη

«Συγχαρητήρια! Περιμένω το βράδυ να σας δω να ψηφίζετε τη μεγαλύτερη “μπίζνα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ” στην ιστορία της χώρας.» «Ο κ.Σκουρλέτης μίλησε πολλές φορές για “μπίζνες”, αλλά θα ψηφίσει. Κάνει ο Πρωθυπουργός σας “μπίζνες”; Και ο κ.Παπαηλίου μίλησε για απολύσεις, αλλά κι αυτός…
Πεζοπορική εκδρομή από την Αγία Μαρίνα Τροπαίων, έως την Λίμνη Λάδωνα στον οικισμό Συριαμάκο, όπου θα γίνει συγκέντρωση των εκδρομέων, φαγητό στην εξοχή, συζητήσεις, τραγούδι κ.λ.π.
Κώστας Βλάσης: «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ξεπουλάνε τη ΔΕΗ και καθιστούν αβέβαιη τη βιωσιμότητά της. Η ΝΔ κι εγώ προσωπικά δε συναινούμε στο έγκλημα κατά της ΔΕΗ!»
Τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα, κ. Geoffrey Pyatt (Τζέφρι Πάιατ), υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.
Το 27ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λεμεσού Κύπρου στα πλαίσια της Μεγάλης Δράσης των Ανιχνευτών στην Ελλάδα, επισκέφθηκε και την όμορφη πόλη της Δημητσάνας για την ολοκλήρωση της λαογραφικής έρευνας των παιδιών με θέμα στα Ίχνη για την Ελευθερία΄.
Στον πανέμορφο Κοσμά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!!! - Ο αγώνας δρόμου με το πιο όμορφο φυσικό τοπίο!!!
Σελίδα 1 από 558

logofootermedia