Την Κυριακή 25/2 και ώρα 19.00 - 20.00 θα προβληθεί η ταινία :Νεστάνη: Φέρνοντας τον ΑϊΓιώργη.
Την Παρασκευή το πρωί στο Δημαρχείο της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβουλιο με μοναδικό θέμα την πραγματοποίηση εκπτωτικης νύχτας.

Όπως αναφέρει η ΚΤΕΛ Αρκαδίας, σε ανακοίνωσή της:

Tίς τέσσερες πρῶτες Παρασκευές τῆς Ἁγίας καί Μεγάλης Τεσσαρακοστῆς τό ἑσπέρας ἡ Ἐκκλησία μας ἔχει ὁρίσει νά τελοῦνται οἱ Χαιρετισμοί τῆς Θεοτόκου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοικηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προτείνουν για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου γενικότερα και της Αρκαδίας ειδικότερα τα ακόλουθα:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Κοινόν Καρυτινών" ετοιμάζει για τρίτη συνεχή χρονιά την Αναπαράσταση της πρώτης τακτικής νικηφόρου μάχης της Επανάστασης του ΄21 που έλαβε χώρα στα Στενά του Αγίου Αθανασίου της Καρύταινας.


Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “O Manager του Αύριο” που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 στις 18.30 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ( 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη)

Συνέντευξη στο ATTICA TV παραχώρησε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος με θέμα τις Ενεργειακές Κοινότητες.
Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας για την εκλογή των μελών του Δ.Σ. και την από 21 Φεβρουαρίου 2018 απόφαση του Δ.Σ. για συγκρότηση σε σώμα, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας έχει ως…

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 & ώρα 11:00 αναβιώνει για ακόμα μία χρονιά στο Δάρα το αγερμικό έθιμο ” Όξω Ψύλλοι Ποντικοί”.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 20:24
Σελίδα 1 από 524

logo 

Please publish modules in offcanvas position.