Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/06/2018, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για συντήρηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. : Στο Δήμο Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, στα Δ.Δ. & ΟΙΚΙΣΜΟΙ: ΟΡΕΙΝΗ ΜΕΛΙΓΟΥ, ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΤΟΛΟΣ, ΦΟΥΝΤΩΜΑ, ΑΕΤΟΧΩΡΙ, ΧΑΡΑΔΡΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΟΣ,…
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 19/06/2018, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για συντήρηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. : Στο Δ.Δ. Παλλαντίου του Δήμου Τρίπολης, από ημ/νία και ώρα: 19/06/2018 08:00:00 π.μ έως ημ/νία και ώρα 19/06/2018…

Το καλοκαίρι πλησιάζει, τα σχολεία κλείνουν και η Βιβλιοθήκη είναι σε εγρήγορση! Είναι πλέον γνωστό ότι για 3η συνεχόμενη χρονιά η Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018, με θέμα: “ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ” από 20/6/2018 έως 7/9/2018.

Με λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα Κυριακή 17 Ιουνίου, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης.

Εξίσου σημαντικός με το ρόλο της μάνας, αποδεικνύεται καθημερινά και ο ρόλος του πατέρα, που στις δύσκολες σημερινές συνθήκες δίνει τον καλύτερο του εαυτό για τη συνοχή της οικογένειας και παλεύει για να προσφέρει στα παιδιά του ένα καλύτερο αύριο.
Με επιτυχία διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου ο 4oς Ορεινός Ημιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά.

Η Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας & ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αρκαδίας συν-διοργάνωσαν επιστημονική διημερίδα στις 16-17 Ιουνίου στην Τρίπολη με θέμα: «Φαρμακευτική Κάνναβη».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 13:34

Στα πλαίσια του πολιτικού σχεδιασμού του Κινήματος Αλλαγής στο νομό μας προχωράμε στην ανάδειξη των τοπικών οργανώσεων ανά καλλικρατικό δήμο.

Tην Πέμπτη 14 Ιουνίου έγινε με ξεχωριστή επιτυχία και σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς , η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό σχολείο Λαγκαδίων και του Νηπιαγωγείου.

Πλήθος Κλήρου και λαού αποχαιρέτησε, προς την αιωνιότητα, την αδελφήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ.

Σελίδα 1 από 590

logofootermedia