Στα μονοπάτια των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ» στο ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018 ο τελικός του κυπέλλου αγώνων ορεινής ποδηλασίας “Enduro Greek Series 2018” υπό το σύνθημα «ANAτρέχω στην Αρκαδία».

Γιορτή κάστανου & σύκου στον Πλάτανο Κυνουρίας. Πάνω από 1700 άτομα επισκέφτηκαν το χωριό Πλάτανος με αφορμή τη γιορτή των παραδοσιακών τους προϊοντων.

Συνάντηση του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους με τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ.κ. Σταμάτη Βαρδαρό, με βασικό θέμα συζήτησης ήταν η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου

Η 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.

Εκδηλώσεις του εορτασμού της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940, που θα γίνουν στην Τρίπολη.

Το γραφείο Γενικού Τουρισμού του ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Πορφυρίου Μηλεσίου και στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 16:58

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Τέσσερα χαμένα χρόνια και ψέματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το έργο τηλεθέρμανσης της Μεγαλόπολης ύψους 15 εκ.ευρώ: Ποιον να πιστέψουμε, εσάς ή τον κ.Τσίπρα;»

Ο αντιπεριφέρειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την επίσκεψη που πραγματοποίησαν ο ίδιος αλλά και στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε ρέματα της Αρκαδίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 13:01
Ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Οκτωβρίου 2018, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, στο πλαίσιο του Έργου «Διαμονή και βοήθεια σε αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες στην Τρίπολη»

Πρόγραμμα προσκύνησης της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας σε ιδρύματα της Τρίπολης

Σελίδα 1 από 666

logofootermedia