Το βράδυ του Σαββάτου 18 Αυγούστου 2018, στην πλατεία των  Ιαματικών Λουτρών Ηραίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με την πρώτη επίσημη παρουσίαση του μουσικού λευκώματος «ΓΟΡΤΥΝΙΑ-Ποιος ήταν που τραγούδαγε....»
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, πιστή στο ραντεβού της, η Νεολαία Λεβιδίου σε συνεργασία με το Φιλοτεχνικό Σύλλογο Λεβιδίου και το Δήμο Τρίπολης διοργάνωνε ένα ακόμη party...

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, κατά την εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος για τα γορτυνιακά δημοτικά τραγούδια του Κώστα Παυλόπουλου στα Λουτρά της Ηραίας (18.8.2018), απηύθυνε χαιρετισμό, λέγοντας, μεταξύ των άλλων, τα εξής :  

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 16:43

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής Κυνουρίας.

Σε ακόμα μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα” Νίκος Τσιαμούλος, σύμφωνα με δελτίο τύπου, ανέδειξε μία σειρά θεμάτων που απασχολούν σοβαρά την τοπική κοινωνία και σχετίζονται άμεσα με τις αρμοδιότητες του Δήμου…
Ανακοινώνεται ότι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, της 22ας Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 μ.μ. και όχι στις 20:00 μ.μ.

Πανηγυρίζει μέ κάθε μεγαλοπρέπεια ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τσεμπερούς στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πάπαρι του Δήμου Βαλτετσίου, την Πέμπτη, 23 Αὐγούστου 2018. Ακολουθεί η πρόσκληση και το πρόγραμμα της Ιεράς Μονής Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.

Στις 22 Αυγούστου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, συνεδριάζει στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, το Δημοτικό Συμβούλιο προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:
Την πρώτη βραδιά στη γιορτή απόδημου Ελληνισμού  τραγούδησε ο ''μεγάλος'' Γιώργος Μαργαρίτης 
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το ετήσιο αντάμωμα των Καμενιτσιωτών στην πλατεία του χωριού την Τετάρτη 15 Αυγούστου.
Σελίδα 1 από 628

logofootermedia