Σε δημοπρασία ακίνητο του Δήμου Τρίπολης στη Γλυφάδα

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδότηματος Σοφίας Παπασπυρίδη του Δήμου Τρίπολης, ενημερώνει ότι εκτίθεται σε δημοπρασία, η εκμίσθωση ενός ακινήτου, ιδιοκτησίας του Δήμου Τρίπολης (Κληροδότημα Σοφίας Παπασπυρίδη).

Το μίσθιο, είναι ένα διαμέρισμα 3ου ορόφου, κατασκευής έτους 1976, εμβαδού 49,00 τ.μ., που βρίσκεται στην οδό Αϊδινίου 36, στην Γλυφάδα και θα χρησιμεύσει ως κατοικία.

Η μίσθωση αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και θα λήγει στις 31-12-2020. Η μίσθωση μπορεί να παρατείνεται με γραπτή αίτηση του μισθωτή, στο Δήμο Τρίπολης, έξι μήνες πριν λήξει η μίσθωση ή η τυχόν παράταση αυτής και με τη σύμφωνη απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Ελάχιστος όρος προσφοράς για τη μίσθωση του πιο πάνω αναφερομένου ακινήτου, ορίζονται τα τριακόσια ΕΥΡΩ (300,00 €)μηνιαίως.

Η δημοπρασία θα γίνει με κλειστές προσφορές. Οι προσφορές αποστέλλονται ή κατατίθενται σε κλειστό φάκελο στον Δήμο Τρίπολης, υπόψη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Σοφίας Παπασπυρίδη, του Δήμου Τρίπολης, στη διεύθυνση Λαγοπάτη 45, Τρίπολη, Τ.Κ. 221 32, έως και 3-12-2016, δηλαδή είκοσι (20) ημέρες μετά τη δημοσίευση της περίληψης διακήρυξης στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας (Γ.Γ.Δ.Π.) (https://www1.gsis.gr/gspp/portal/el).

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας με όλους τους όρους αναλυτικά, παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45, τηλ 2713 600463 καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης (www.tripolis.gr).

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο