ΚΙΑΤΟ: Η …”Μύκονος” της Πελοποννήσου! (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να είναι συνδεδεμένες στο μυαλό πολλών με το εισιτήριο ενός πλοίου, αλλά υπάρχουν και εκείνα τα μέρη που μπορεί κάποιος να φτάσει με το αυτοκίνητο του ή ακόμα και με το τρένο!

Σπάνια συναντά κανείς μέρη, όπου ακόμα και μια ημέρα είναι αρκετή για να περάσει καλά! Ένα τέτοιο μέρος είναι … το Κιάτο!

Θέλετε λόγους για να το επισκεφθείτε; Σας παραθέτουμε μερικούς.

Η απόσταση

Απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Η δε πρόσβαση από την Αθήνα με τον προαστιακό μοιάζει… παιχνιδάκι! Γρήγορα και οικονομικά λοιπόν θα φτάσετε σε έναν προορισμό, που όσοι είχαμε χρόνια να πάμε, τον είχαμε λίγο διαφορετικό στο μυαλό μας, πιο ήσυχο, χωρίς μαγαζιά και επιλογές για διασκέδαση. Τώρα όμως φαντάζει σαν τη… Μύκονο της Πελοποννήσου!

Η απέραντη παραλία με τη ζεστή (βασικό) και καθαρή θάλασσα

Στο Κιάτο δεν θα χρειαστεί να λιώσετε τις ολοκαίνουργιες σαγιονάρες σας ψάχνοντας την κατάλληλη παραλία, που να καλύπτει τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών.

kiato 7

Σε πέντε λεπτά είστε στην παραλία, ξαπλώνετε στη δωρεάν ξαπλώστρα (επίσης βασικό!) και απολαμβάνετε την άψογη εξυπηρέτηση των σερβιτόρων στα beach bar!

kiato 5
Αφήστε δε τις ρακέτες!Τις …ξεφορτώνεστε με ευκολία, καθώς υπάρχει (κι όμως!) ειδικός χώρος (γήπεδο) για αυτό το…σπορ!

Και για του λόγου το αληθές…

kiato 12

Διασκέδαση

Η λέξη “αδιαχώρητο” φαντάζει ιδανική για να περιγράψει κανείς την εικόνα που αντικρίζει  βγαίνοντας για ένα ποτό στα παραλιακά μπαράκια.

Τα μαγαζιά είναι στη σειρά (για να γλιτώνουμε την ταλαιπωρία!), ο κόσμος σχηματίζει ουρές και η μουσική κρατάει ζωντανό τον παλμό μέχρι πρωίας.

kiato 14

Οι πιο ρομαντικοί μπορούν να επιλέξουν την άλλη όψη του νομίσματος και να ξαπλώσουν στις άδειες το βράδυ ξαπλώστρες για να απολαύσουν τα αστέρια και τη θάλασσα!

kiato 20

Φαγητό για όλα τα γούστα και όλα τα …βαλάντια

Μετά το μπανάκι ως γνωστόν έρχεται η ώρα του φαγητού (ακολουθεί η ώρα της σόδας, του ύπνου και πάει λέγοντας…)

Για όλα έχει ο μπαχτσές. Από το πιο ακριβό ψαράκι μέχρι το πιο νόστιμο και οικονομικό σουβλάκι. Και όλα αυτά… δίπλα στο κύμα! Και για να μην μπερδεύεστε υπάρχουν και οι… φωτεινές ενδείξεις!

kiato 10

Οι επιλογές για τους… “εξερευνητές”

Η επιλογή του Κιάτου για τις διακοπές έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα για τους λάτρες της… βόλτας! Όσοι λοιπόν θέλετε να εξερευνάτε πολλά μέρη στις διακοπές σας δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Ξυλόκαστρο (σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών) ή και το Βραχάτι (σε επίσης δέκα λεπτά). Όσοι πάλι δεν αναζητάτε μόνο παραλίες και τοπία φυσικής ομορφιάς σε μόλις μισή ώρα είστε στο Λουτράκι! Γιατί και μια καλή ζαριά στις διακοπές μπορεί να τις κάνει ακόμα καλύτερες.

Οι όμορφες και… επίκαιρες εικόνες!

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε μια εξαιρετική μπάντα που έκανε τις πρόβες τις δίπλα στη θάλασσα και ταξίδευε τους περαστικούς, χαρίζοντας τους αξέχαστες στιγμές!

kiato 1

Κλείνοντας μην ξεχνάμε και την επικαιρότητα που τρέχει… Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι στο προσκήνιο και κάποιοι αποφάσισαν να φέρουν το ολυμπιακό πνεύμα μαζί τους και στην παραλία!

kiato 11

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο