Στο τραπέζι συζητήσεων το στέγαστρο μεταξύ 7ου ορόφου και νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

Η κατασκευή στεγάστρου μπροστά στον 7ο όροφο που συνδέεται με τη νέα πτέρυγα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», ήταν το θέμα που τέθηκε στο τραπέζι συζητήσεων κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Γραφείο του Περιφερειάρχη, μεταξύ του Απόστουλου Κατσιφάρα και του Διοικητή του Νοσοκομείου Θόδωρου Σερεμέτη, με σκοπό την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας εξέφρασε τη βούληση της Περιφέρειας να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος, καθώς και την αναγκαιότητα επίλυσης του συγκεκριμένου θέματος που θα συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών προς τους ασθενείς, οι οποίοι, σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, δεν προστατεύονται.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θόδωρος Σερεμέτης ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο έργο είναι απαραίτητο και μεγάλη ανάγκη για τη λειτουργία του Νοσοκομείου».

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υποβληθεί το επόμενο 10ήμερο Τεχνικό Δελτίο από το Νοσοκομείο σε συνεργασία με την Περιφέρεια, προκειμένου να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Υπηρεσίες της Περιφέρειας θα επισκεφθούν το χώρο για το σχεδιασμό του έργου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Πετρόπουλος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Ελένη Σπυράκη και στελέχη του Νοσοκομείου.

sinantisi katsifaras nosokomio patron

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...

ΕΟΣ Τρίπολης: Πεζοπορική διαδρομή από τη Νυμφασία έως τα Μαγούλιανα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

Δημοτική Αστυνομία: Έκλεισαν οι αιτήσεις για 1.213 προσλήψεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο