Πάτρα: Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου η Φθινοπωρινή σύναξη της Ομάδας Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8:15 μμ. ,  στην πλατεία Γεωργίου και συγκεκριμένα στην καφετέρια CITY, ένα χώρο που μας έχει φιλοξενήσει ξανά, θα πραγματοποιηθεί η Φθινοπωρινή σύναξη της Ομάδας Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas.

Θα συζητήσουμε για την καλύτερη οργάνωση μας και θα ψάξουμε ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ για τις νέες δράσεις μας. Όπως είναι γνωστό, οι συναντήσεις μας είναι ανοικτές σε όλους – όσους  συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετάσχουν και να καταθέσουν τη διαθεσιμότητα τους και τις προτάσεις τους για τις επόμενες δράσεις της Ομάδας.

Ραντεβού λοιπόν, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8:15 μμ. ,  στην πλατεία Γεωργίου και συγκεκριμένα στην καφετέρια CITY. Σας περιμένουμε όλους, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε χρώμα και γέλιο στο καθημερινό γκρίζο.

patrinistas.eu

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο