Eκδήλωση τη Δευτέρα στο διαδραστικό πολυχώρο «ΠΑΙ-ΖΟΥΜΕ?» για την αξία του δώρου: Χαρίζω – Προσφέρω (video)

Ο διαδραστικός πολυχώρος «ΠΑΙ-ΖΟΥΜΕ?», σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Χαρτί & Μελάνι» και τις εκδόσεις «Σαββάλας», σας προσκαλούν σε μια παρουσίαση με θέμα «Η Αξία του Δώρου: Χαρίζω – Προσφέρω».

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/qhyFhUCtHa8″ frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen ]

Μαζί μας, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα στο «ΠΑΙ – ΖΟΥΜΕ?» (Αγ. Παντελεήμονος 27, Τρίπολη), θα βρίσκεται η εκπαιδευτικός-συγγραφέας παιδικών βιβλίων Γιολάντα Τσορώνη – Γεωργιάδη.

DSC 0680

Στο πρώτο μέρος της θεματικής εκδήλωσης που θα επιμεληθούν οι υπεύθυνες προγραμμάτων του «ΠΑΙ-ΖΟΥΜΕ?», Μάνια Αλεξάκη και Αντιγόνη Λευίτη θα συζητηθεί η αξία του «δώρου» που περιλαμβάνει:

DSC 0684

• Τα Χριστούγεννα και η ανταλλαγή δώρων
• Η σημασία του «προσφέρω- χαρίζω»
• Ο ερχομός του Άγιος Βασίλη και τα δώρα που φέρνει.

DSC 0678

Στη συνέχεια, η κυρία Τσορώνη θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Αϊ Βασίλης με ουρά» και μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια, θα αναδείξει με τη βοήθεια των παιδιών τη σημασία που έχει ένα δώρο … ακόμα κι αν δε φτάσει στην ώρα του.

DSC 0681

Η εκδήλωση αφορά παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς ενώ όσοι παρευρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν το δικά τους «δώρα» (τρόφιμα, βιβλία κλπ.) που θα δοθούν σε ανθρώπους της πόλης μας που το έχουν ανάγκη.

DSC 0687

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο