Παιδί

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα ο πρότυπος παιδικός σταθμός Νέκταρ ζωής πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη γιορτή για την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς που φιλοξένησε με τρυφερότητα και αγάπη παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Η σημερινή μέρα, 20 Ιουνίου, έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων με σκοπό να τιμηθούν αυτοί που ξεριζώνονται με τη βία από τα σπίτια τους. Το “SOSίβιο”, η ταινία των 8.52 λεπτών που έφτιαξαν οι μαθητές και οι δάσκαλοι της Α' τάξης του Δημοτικού σχολείου Κουνάβων, ενός μικρού χωριού στη Κρήτη, είναι μάθημα που θα έπρεπε να διδάσκεται όπου υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ότι πολλά είναι στο χέρι μας αρκεί να το πιστέψουμε. Τι γίνεται όταν ένα προσφυγόπουλο έρχεται στο ελληνικό σχολείο για να φοιτήσει; Μήπως όλα είναι ένα κακό όνειρο ή η ζοφερή πραγματικότητα;

Πραγματοποιήθηκε το πάρτυ αποφοίτησης για τους σπουδαστές του Εκπαιδευτηρίου Ξένων Γλωσσών EDULOVE!

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει ότι κατά το σχολικό έτος 2018-19 θα εισαχθούν στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας του Οργανισμού 6.260 μαθητές και μαθήτριες για να εκπαιδευτούν σε 32 ειδικότητες με ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Aυξάνεται το όριο απουσιών και πέραν του προβλεπόμενου ορίου των εκατόν δεκατεσσάρων (114) ωρών μπορούν να πραγματοποιήσουν μέχρι και εκατόν σαράντα (140) επιπλέον ώρες απουσίας οι οποίες δεν προσμετρούνται.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, οργάνωσε με επιτυχία το αποχαιρετιστήριο πάρτι της Στ' τάξης, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, 6:30 μ.μ.

Πανελλήνιες 2018: Σήμερα Τετάρτη 13-6-2018 οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης ΓΕΛ διαγωνίζονται στα θέματα των μαθημάτων Ιστορίας , Φυσικής και προγραμματισμού. Τα θέματα θα ανακοινωθούν στις 10 απο το Υπουργείο Παιδείας.

Στο πλαίσιο του 4ου πανελλήνιου διαγωνισμού scratch βραβεύτηκε το 1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας και ο Αρκάς καθηγητής πληροφορικής Γιώργος Βακάλης που συνεχίζει τις διακρίσεις και σε ομαδικό επίπεδο. 

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.

Δείτε τα θέματα στο μάθημα της Νέας Νεοελληνικής Γλώσσας των Γενικών Λυκείων στις 8/6/2018.

 H εξεταστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί για τα Γενικά Λύκεια στις 19 Ιουνίο

Οι εξετάσεις προ των πυλών πλέον και χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα διακατέχονται από ένταση και άγχος. Ένα απ’ αυτά τα παιδιά είναι η Γεωργία η οποία σε λίγες ημέρες θα κληθεί να διαγωνιστεί στις Πανελλαδικές.

Ποιες ισορροπίες ανακτήθηκαν στην ψυχολογία της μαθήτριας η οποία διεκδικεί με θετική ψυχολογία τη θέση της στην Γ’ βάθμια εκπαίδευση.

Σελίδα 1 από 43

logofootermedia